Op vrijdag 27 januari vanaf 17.00 uur t/m zaterdag 28 januari 17.00 uur worden in Epe bonnen uitgedeeld aan klanten die een aankoop doen. Vanaf 1 januari jl. is de Bedrijven Investering Zone Ondernemers Kern Epe officieel een feit! Om deze BIZ te vieren is besloten het jaar 2023 te starten met een gezamenlijke bonnenactie. Hiervoor is een budget beschikbaar gesteld in het kader van heropening na corona en binding BIZ.

Bij alle ondernemers met een winkel- of horecafunctie, die lid zijn van de Ondernemersvereniging Epe en/of in het BIZ gebied vallen, zijn cadeaubonnen gekocht. De aangekochte bonnen worden per stuk in een blanco envelop gedaan en vervolgens weer verdeeld over de deelnemende ondernemers. Deze bonnen worden op 27 en 28 januari uitgedeeld aan het winkelend publiek. Er zijn rond 450 cadeaubonnen om uit te delen aan het winkelend publiek! 

De winkelier geeft dus gedurende de vrijdagavond en zaterdag aan klanten naar keuze een blanco envelop met daarin een cadeaubon van een collega ondernemer. De winkelier bepaalt zelf de voorwaarden wie in aanmerking komt voor een bon (bijv. iedere 5e klant of één bon per ieder uur. Alle bonnen worden gegarandeerd uitgedeeld vóór zaterdag 17:00 uur!

Een mooi gebaar richting ons winkelend publiek. Wij hopen dan ook van harte dat we met deze actie samen het jaar 2023 spetterend van start kunnen laten gaan!