Op Donderdag 2 september 2021 sluit de Ondernemersvereniging Epe het zomerseizoen 2021 af met de populaire Koopjesmarkt. Het kan gelukkig weer maar wel met de nodige maatregelen om het voor de ondernemers en de bezoekers veilig te houden.

De kramen staan voor deze markt rond de Grote kerk in het centrum van Epe opgesteld. Er zijn dit jaar duidelijke in- en uitgangen. Daar staat toezicht die de drukte op het terrein zal beoordelen en zo nodig hiernaar zal handelen. Het terrein wordt met linten omheind. De bezoekers worden gevraagd hun verantwoordelijkheid te nemen en gepaste afstand te houden. Er is deze 37ste editie van de markt geen wedstrijd om de Mercuriustroffee en dus ook geen officiële toespraak/ opening en uitreiking van deze prijs. De organisatie zorgt wel voor gezellige muziek.

Het startschot van de markt wordt om 08:00 uur gegeven.
Er zijn zoals altijd gewilde artikelen voor weggeefprijsjes op de kramen van de deelnemende ondernemers. Om 16:00 uur hopen zij al hun waren op de kramen te hebben verkocht. Vaak wordt tegen het einde dan nog even flink gestunt met de prijzen.

Dutch NL English EN French FR German DE