Zaterdag 13 mei – de dag vóór Moederdag – wordt ook dit jaar het centrum van Epe weer gevuld met young- en oldtimers. Liefhebbers kunnen winkelen voor Moederdag én genieten van alle voertuigen.
De ondernemersvereniging Epe organiseert dit evenement alweer voor de 5de keer. traditiegetrouw op de dag vóór Moederdag.
Young – en oldtimers krijgen een mooi plekje in het dorp. Het kan gaan om auto’s, trucks en dit jaar ook zeker om bromfietsen en motoren.

Vanaf 11:00 uur is de ontvangst en check in op het parkeerterrein aan de Pastoor Somstraat achter het VVV kantoor. De organisatie verwacht dat alle voertuigen rond 12:00 uur op de voor hen gereserveerde plaatsen zullen staan. Om 16:00 uur staat dan een tour door de Hoofdstraat gepland. Er is deze dag uiteraard ook live muziek en er zullen ook nog wat extra activiteiten worden georganiseerd.

Er is al een groot aantal aanmeldingen binnen maar iedereen is zeker nog van harte welkom om deel te nemen aan Moeders & Wielen 2023! Interesse? Stuur een mail naar info@ov-epe.nl  Het is zelfs mogelijk om op de dag zelf nog spontaan naar Epe te komen om aan de show mee te doen.