De aanleiding is het 75 jarig bestaan van de Ondernemersvereniging  Epe. Om het toch een beetje te vieren  worden er  wat activiteiten georganiseerd in het centrum van Epe. De kleedjesmarkt op de woensdagmiddag – de laatste op 11 augustus – met daarnaast de Vossenjacht is er één van. Bij een feestje hoort ook muziek. Hiermee wil de vereniging  mensen verleiden om de winkelstraten te bezoeken met een 3 tal  live muziekmiddagen op zaterdag 14 – 28 en de koopzondag 29 augustus tussen 13:00 en 17:00 uur.

Op 14 augustus speelt band HARVEST  in het centrum van Epe. HARVEST speelt al ruim 30 jaar met veel plezier liedjes uit 100 jaar popmuziek. En ze zingen er ook nog graag bij! De uitvoering is zo puur mogelijk te midden van publiek, zonder snoeren, microfoons of versterkers. Maar het is een feit dat als HARVEST plezier heeft, het publiek ook plezier heeft! Ze spelen nummers van Neil Young, Hank Williams, Los Lobos, Raymond van ‘t Groenewoud, Stealers Wheel, Hans Bouwens e.v.a.

Op 28 augustus speelt het Jazz looporkest PIECE OF CAKE. Deze driemansformatie is al vaker te gast geweest in Epe. Ook kunt u deze zaterdagmiddag luisteren naar de trompet van Milan van Munster. Milan is zijn hele leven al bezig met jazz trompet. Naast zijn huidige opleiding aan het Stedelijk Gymnasium in Apeldoorn bereidt hij zich voor op een studie aan het conservatorium.

Op  koopzondag 29 augustus horen de bezoekers van Epe dan de muziek van DE ZAAK, een kleine formatie uit de band HARVEST en van jazztrompettist Milan van Munster. Wie u ook kunt beluisteren is Sylvie met haar gitaar. Sylvie heeft zich spontaan aangemeld als “straatmuzikant”. Zij speelde al eerder op een koopzondag.

Er wordt altijd rekening gehouden met de anderhalve meter want de bescherming van de bezoekers staat voorop. Het is dan ook de bedoeling dat de muziek zich geregeld verplaatst.

Lekker winkelen en genieten van een drankje en een terrasje. De ondernemers uit Epe verwelkomen u graag.

Dutch NL English EN French FR German DE