Ami
Ami kappers
Adres gegevens:

Ami Kappers
Gruttersplein 7
8161 HN Epe

Contact:

0578 610 026
www.amikappers.nl

Openingstijden:

maandag                08:30–18:00
dinsdag                   08:30–18:00
woensdag               08:30–18:00
donderdag              08:30–18:00
vrijdag                      08:30–21:00
zaterdag                   08:30–17:00
zondag                     Gesloten

Over Ons

In 1970 opent in Borculo een kapperszaak met de naam Haarmode Dinie. Eerlijk en goed advies, goed geknipt worden en helemaal tevreden de deur uitgaan, dat is waar het om gaat. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Het is het begin van wat uiteindelijk uit zal groeien tot AMI Kappers. Vandaag de dag tellen we ruim 100 salons.

We staan voor eerlijk en goed advies en gebruiken alleen de beste producten. Onze haarstylisten weten daarnaast alles van haarkleuringen. Zomaar een kleurtje in je haar? Daar doen we niet aan. We kijken naar je huidtint, gezichtsvorm en persoonlijke kenmerken en bepalen samen met jou de beste kleuring. Elk mens is uniek en je kapsel en kleur is dan ook heel persoonlijk. Lees hier waarom kleuradvies zo belangrijk is.

Onze haarstylisten worden het hele jaar door getraind en weten álles van haar. Ze zijn op de hoogte van de laatste haartrends en leren de beste en nieuwste knip- en kleurtechnieken. Dit betekent dat in welke AMI-stoel je ook plaatsneemt, je altijd dezelfde kwaliteit kunt verwachten. Daarnaast geven we je altijd kleurgarantie. Ben je binnen twee weken toch, om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden over de kleur? Dan ben je altijd welkom om terug te komen. Onze haarstylisten doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat je weer snel lekker in je haar zit.

Kom langs! Met of zonder afspraak.

Foto’s van Ami Kappers

Ami Kappers op de Kaart

Copyright © 2020, WinkelenInEpe.nl is een initiatief van de Ondernemersvereniging Epe Ontwerp & ontwikkeling website: Copycentre Epe