Adres gegevens:

Kwalitaria Delifrance Epe
Markt 6
8181 CL Epe

Contact:

0578 745 038
epe@kwalitaria.nl
https://kwalitaria.nl/epe/epe

Openingstijden:

maandag                11:30–20:00
dinsdag                   11:30–20:00
woensdag               10:00–20:00
donderdag              11:30–20:00
vrijdag                     11:30–20:00
zaterdag                  10:00–20:00
zondag                     15:30-20:00

Over Ons

Kwalitaria: Dé snackbar van Epe!

 Dé snackbar van Epe, die titel krijg je niet zomaar. Kwalitaria Epe is dan ook geen doorsnee snackbar. In onze cafetaria in Epe kun je terecht voor snacks en maaltijden van écht goede kwaliteit. Vers, waar mogelijk duurzaam en altijd met de meest lekkere smaken. Lekker eten is bij ons dan ook niet bijzonder maar de standaard. Kom het zelf ervaren en probeer eens een van onze sappige hamburgers, een bijzonder frietje of een frisse salade met verse ingrediënten. Tot snel in Kwalitaria Epe!


Eten in Epe

Zin om gezellig en lekker te eten in Epe, maar niet om de hoofdprijs te betalen? Kom naar Kwalitaria! Onze complete menu’s, zoals het burgermenu en schnitzelmenu, zijn ideaal als diner en worden altijd geserveerd met lekkere friet en een frisse salade. Kinderen genieten ondertussen van een kindermenu met friet, een snack, een pakje drinken en een speeltje. De verse lekkernijen van Kwalitaria kun je daarnaast ook thuis verslinden, want het is bij ons mogelijk om eten te bestellen in Epe. Wij komen je eten vervolgens bezorgen op een adres in Epe. Echt lekker eten zonder de deur uit te hoeven, hoe fijn is dat?

 

De lekkerste friet in Epe

Ben je op zoek naar de lekkerste friet van Epe? Dan is Kwalitaria waar je wezen moet. Hier wordt onze patat lekker dik gesneden en krokant gebakken in plantaardige olie. Zo lekker heb je ze nog nooit geproefd! Bovendien vind je bij ons meer dan alleen het standaard frietje. Probeer ook eens onze friet specials met een topping van hete kip of warm vlees, of ga voor een lekkere gyros kapsalon. Oh, en vergeet niet de echte boerenfriet te proeven, want deze is verrukkelijk. Er is zoveel keus, dat je wel nog een keer terug moet komen. Na het eten van die lekkere patat is het natuurlijk tijd voor een toetje. Komt het dan even goed uit dat je ook voor ijs in Epe bij Kwalitaria terecht kunt! We hebben grote ijscoupes (de dame blanche is onze favoriet!) en voor kinderen een softijsje, met discodip uiteraard. Lekker!

Foto’s van Kwalitaria/Delifrance

Kwalitaria/Delifrance op de Kaart

Copyright © 2020, WinkelenInEpe.nl is een initiatief van de Ondernemersvereniging Epe Ontwerp & ontwikkeling website: Copycentre Epe