19 november komt Sinterklaas aan in Epe. De optocht vertrekt vanaf de Lange Veenteweg omstreeks 13:15 uur. De route is als volgt:

Vanaf de Lange Veenteweg 24 gaat de stoet dan rechtsaf naar de Oenerweg. Dan vervolgens rechtsaf de St Antonieweg en Julianalaan af. Aan het einde linksaf de Hoofdstraat op door het centrum van Epe om vervolgens linksaf te slaan de Asseltseweg op – linksaf de Kuipersweg door en dan rechtsaf de St Jorisweg op. Aan het einde weer linksaf de Stationsstraat in. Rechtsaf de Parkweg in naar het bordes van het Gemeentehuis waar hij welkom wordt geheten.

De terugweg gaat lopend over de Markt en door de Veluwepoort. Daarna stapt Sint weer in en gaat dan linksaf de Hoofdstraat weer op – links de korte Kuipersweg op, door de Stationstraat – Oenerweg en links de Lange Veenteweg in.
Pieten – Strooigoed en muziek van de Eendracht maken het plaatje compleet.

Zaterdag 26 november is Sint met zijn Pieten in het centrum te vinden van 14:00 tot 16:00 uur. Aansluitend gaat hij naar zijn Pakhuis bij Droomboom aan de Paasvuurweg ( voorheen de Silogie) voor een Meet&Greet.

Woensdag 30 november delen Pieten pepernoten, cadeautjes en chocolademelk uit in het centrum.
Op 2 en 3 december zullen er vrolijke Sinterklaasdeuntjes uit een draaiorgel klinken.

 

Dutch NL English EN French FR German DE