Als jaarlijkse muzikale afsluiting van het zomerseizoen organiseert de Ondernemersvereniging Epe vrijdag 2 september aanstaande op het Horecaplein een spetterende muziekavond. Mede ook nog om het 75 jarig jubileum – dat vanwege Covid-19 al niet zo uitbundig gevierd is als de bedoeling was – centraal af te sluiten in het centrum.
Vanaf 19:00 uur – tijdens de koopavond – klinkt er al muziek door het dorp om alvast in de stemming te komen tijdens het winkelen.
Met de invallende schemer om 21:00 uur geeft DJ Rudi vol gas om het publiek te laten opstijgen naar muzikale hoogtes. Lekker springen en zingen! Het wordt gegarandeerd een “Feest-Vlucht” met uiteindelijk een perfecte landing. Fasten Your Seatbelts!

“Flight” is een indrukwekkende “Splashing Water Drums” productie van DJ Rudi. Vette Drums, veel water en prachtige lichteffecten zorgen voor een sensationele act en een bijzondere ervaring bij het publiek.
Rudi is een professionele DJ en hoort tot de top van allround DJ’s in Nederland. Hij is absoluut een muzikale duizendpoot. Als DJ draaide hij op jonge leeftijd in veel discotheken, was drummer in succesvolle bands, maakt online radio en produceert muziek. Daarnaast is hij betrokken geweest bij diverse bekende producties van o.a., Jan Smit, Ilse Delange en TOTO.

Dutch NL English EN French FR German DE