sneeuwpop met hoed en telefoon

Sneeuwpoppenwedstrijd – Doe mee en WIN een mooie (ijs)prijs.

Ondernemersvereniging Epe daagt de inwoners van Epe erop uit te trekken en een mooie sneeuwpop en of een winterfoto te maken. Mag je de deur niet uit? Kijk dan wat er mogelijk is vanuit je tuin of balkon.
De Eper sneeuwpoppenwedstrijd wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Epe en is bedoeld voor alle kinderen uit Epe, maar de kinderen mogen best door hun ouders/verzorgers worden geholpen. Een traditionele sneeuwpop is altijd goed, toch kan het ook leuk zijn om een andere sneeuwpop te maken, zoals een iglo, een paard, een levensgroot ijsje of de Grote Kerk van Epe.
Is je sneeuwpop klaar? Ga dan met je sneeuwpop op de foto en stuur hem naar info@ov-epe.nl o.v.v. sneeuwpoppenwedstrijd 2021. Zet in de e-mail, je naam, leeftijd en telefoonnummer.
De hoofdprijs voor de mooiste sneeuwpop is een cadeaubon van 50 euro in te leveren bij een winkel (lid van de ondernemersvereniging Epe). Daarnaast worden maar liefst 10 andere mooie sneeuwpoppen beloond met een heerlijke ijsstrippenkaart van 10 euro van IJssalon Roberto (de ijssalon gaat in maart weer open).

Foto’s van sneeuwpoppen insturen is verlengd tot zondagavond 14 februari 2021. Deelnemen kan in vier leeftijdscategorieën : van 0-6 jaar, 7-12 en 12+ en 18+.

(Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De ondernemersvereniging Epe behoudt zich het recht om wat voor reden dan ook deze actie in te trekken, uit te stellen, door corona maatregelen en veranderende weersomstandigheden).

Dutch NL English EN French FR German DE