De ondernemersvereniging Epe organiseert dit jaar op zaterdag 16 en 23 december èn zondag 17 en 24 december ‘Kerst in Epe’. Op zaterdag 16 december is er naast muziek verzorgd door Achterkamp ook een gezellige kerstmarkt op het Horecaplein. Hier komen zo’n 12 deelnemers te staan, waaronder de Midwinterhoornblazers! Verder is deze dag een act van witte duiven op stelten en is om 16.00 uur de start van de Kerststallenroute, georganiseerd door o.a. Arjan van Triest, bij de Grote Kerk.

Op zondag 17 december lopen Santaclaus en Elf rond, het zou leuk zijn hen te ontmoeten; zij delen namelijk een leuke kerstattentie uit! Het Jazzlooporkest, geheel in Engelse stijl, is ook deze middag te beluisteren In de Grote Kerk gaat op donderdag 21 december om uur de PlayIn van start. Deze reeks inloopconcerten wordt afgesloten op zaterdag 23 december om 21.00 uur.  Lees hier het hele programma.

Ook op zaterdag 23 en zondag 24 december is er gezelligheid; een heuse sneeuwmachine en de kerstman op zijn bakfiets op zaterdag en een arreslee op zondag! Ook deze dagen is er muziek. Onder andere een optreden door de Malletband en Marcels Kleinorkest. Daarnaast wordt er tijdens deze dagen in het Wijnhuis naast de Grote Kerk glühwein en warme chocolademelk geschonken. Zo kunnen al onze bezoekers zich even opwarmen tijdens het winkelen!