Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

De gemeente Epe ligt prachtig tussen Veluwe en IJssel, heerlijk om te wonen en te werken. Epe is een echte recreatiegemeente te midden van duizenden hectare puur natuurschoon en heeft iets minder dan 33.000 inwoners. De gemeente ligt in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en is via de snelwegen A50 en A28 gemakkelijk te bereiken. Epe kent een bloeiend verenigingsleven en vele voorzieningen op uiteenlopende gebieden. Het is een gemeente met een modern karakter door de vele voorzieningen en goede bereikbaarheid.

Auto

De gemeente ligt in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en is via de snelwegen A50 en A28 gemakkelijk te bereiken.

OV

Ook via het openbaar vervoer is Epe prima bereikbaar zowel vanuit Zwolle als Apeldoorn vertrekken op diverse tijden bussen richting Epe. Ook zijn er mogelijkheden voor lokaal vervoer binnen de dorpen. klik hier voor de dienstregeling

Fiets

Natuurlijk is Epe uitstekend per fiets te bereiken, onze mooie Veluwe telt diverse fietsroutes en paden richting ons winkelcentrum.
Klik hier voor de fietsroutes!

Copyright © 2020, WinkelenInEpe.nl is een initiatief van de Ondernemersvereniging Epe Ontwerp & ontwikkeling website: Copycentre Epe