Zaterdag 23 en zondag 24 maart staan geheel in het teken van de nieuwste mode.

Getalenteerde modellen zullen de kleding showen.  Men zal zeker geïnspireerd raken door de vele creaties die gepresenteerd worden. Als liefhebber van mode of gewoon nieuwsgierig naar de trends voor het nieuwe seizoen?  Dit is een evenement om naar uit te kijken!  De 2 modeshows op zaterdag 23 maart zullen plaatsvinden om 13:00 en 15:00 uur vanuit de Grote kerk in het centrum van Epe. 

Zondag 24 maart showen de “gezichten van de winkel”  mode op het horecaplein. Deze koopzondag is er één show om 13:00 uur. Vanuit Grand Café Cornelis wordt met eigen modellen en op een iets informelere manier een greep uit de nieuwe collecties geshowd. Al met al belooft het weer een weekend genieten van de nieuwste mode. De winkels zijn geopend vanaf 12:00 uur.

Modeweekend in Epe is een mooie gelegenheid voor iedereen om te ontdekken wat de verschillende lokale winkels te bieden hebben. Op hun beurt is dit een geweldige kans voor de plaatselijke modezaken om hun producten te promoten en hun merken te laten zien aan een breed publiek. De toeschouwers zullen worden getrakteerd op een diversiteit aan stijlen. Kleding, badmode, lingerie, maar ook sieraden en (zonne)brillen. 

Deelnemende zaken op zaterdag 23 maart zijn: HEMA – Shoeby  – What’sNew Fashion – Markt. – MS mode ( Nieuw op zaterdag ) – Sisters in Lingerie – Sweet&Crazy ( Nieuwkomer!) – Wedo Mode en MOON.
Accessoires: Fokke Fennema Sieraden – Huijssoon – Robert Bos – Pearle en FleurInn dit keer met twee mannelijke modellen!
De kapsels van de modellen worden verzorgd door Ami kappers en Haarstudio TopChic en de make-up verzorgt PourVous. 

Op zondag : HEMA – Shoeby – What’sNew Fashion – Markt. – MS mode – Sisters in Lingerie – Sweet&Crazy – TerStal mode – Shop4Nop.