Op zaterdag 17 december om 10.00 uur openen de deuren van de Grote kerk in Epe voor de traditionele inloopconcerten in de dagen voor Kerst. Het zal de 33ste editie zijn van de Play In. Leden van de Midwienterhoornbloazers zullen het evenement “openblazen”. Nadat men twee jaar lang de Play In moest missen, zullen heel veel mensen blij zijn dat het nu weer kan! Iedereen kan drie dagen lang, tussen het boodschappen doen door, de kerk binnen lopen om te luisteren naar de verschillende koren, orkesten en solisten. Zaterdag zijn er de hele dag door inloopconcerten tot 17.00 uur. De dag wordt afgesloten met samenzang.

Woensdagmiddag 21 december is de speciale Zonnebloemmiddag. Allereerst bedoeld voor een grote groep minder mobiele mensen die gebracht en gehaald worden door vrijwilligers van de Zonnebloem en begeleiders van verzorgingshuis de Boskamp. Ze kunnen een middag genieten van muziek, orgelspel en van samen zingen. De middag begint om 14.00 uur. Ook op de woensdagavond en op donderdagavond 22 december zijn er inloopconcerten, steeds vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur. Traditioneel worden de alle muziekavonden afgesloten met samenzang, begeleid door de organisten van de Grote Kerk. Ieder jaar blijkt opnieuw dat de samenzang door heel veel mensen wordt gewaardeerd en als heel sfeervol wordt ervaren.

Na een afsluitend woord op donderdagavond door de voorzitter van de Ondernemersvereniging blazen de Midwienterhoornbloazers de Play In weer af.

De Play In wordt al sinds jaar en dag georganiseerd door een werkgroep onder de paraplu van de Ondernemersvereniging Epe. Dit jaar bestaat de Play In werkgroep uit drie vrouwen:  Aartje Scholten, Marianne Heij en  Ineke Draaijer. Zij houden zich met veel plezier bezig met de organisatie en de presentatie van de Play In en verheugen zich erop heel veel mensen te mogen  begroeten tijdens de inloopconcerten.