Adres gegevens:

Dijkstra Installatie
Dwarsweg 6
8161 CH Epe

Contact:

0578 – 614408
info@dijkstra-epe.nl
www.dijkstra-epe.nl

Openingstijden:

maandag                07:00–18:00
dinsdag                   07:00–18:00
woensdag               07:00–18:00
donderdag              07:00–18:00
vrijdag                      07:00–18:00
zaterdag                  Gesloten
zondag                     Gesloten

Over Ons

Dijkstra Epe | installateurs  kan u van dienst zijn op het gebied van ontwerp, calculatie, aanleg en onderhoud van alle technische gebouw gebonden installaties. Zowel in de nieuwbouw, de renovatie en het onderhoud zijn wij dagelijks met projecten actief.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, woningbouwcorporaties , aannemers, bedrijven en instellingen. Meer dan 30 jaar zijn wij actief in Epe en omgeving.

Wij hebben specialisten in dienst op het gebied van verwarming, airconditioning, loodgieterswerk, sanitair, elektra en beveiliging.

Daarnaast is onze service- en onderhoudsdienst 24/7 bereikbaar voor storingen op telefoonnummer 0578-614408.

Dijkstra Epe | Installateurs is lid van Uneto-Vni, VEB en NVKL. Hiermee waarborgen wij ons vakmanschap en expertise in de disciplines installatietechniek, beveiliging en airconditioning.

Vanzelfsprekend kennen wij de moderne oplossingen op het gebied van duurzame, veilige en efficiënte installatie-concepten. Denk hierbij aan zonne-energie, bodemwarmte, lage temperatuursystemen, LED-verlichtingstechnieken etc..

Door de kennis en ervaring die wij hebben als “totaal installateur” kunnen wij als systeemintegrator E- en W-installaties realiseren met EIB en KNX.

Of het nu de vervanging van uw CV- ketel, de aanleg van een inbraaksignalerinstallatie of camerabewakingssysteem, airconditioner of WTW-unit betreft, bij Dijkstra Epe | Installateurs bent u op het juiste adres.

Foto’s van Dijkstra Installateurs

Dijkstra Installateurs op de Kaart

Copyright © 2020, WinkelenInEpe.nl is een initiatief van de Ondernemersvereniging Epe Ontwerp & ontwikkeling website: Copycentre Epe