Adres gegevens:

Fletcher Hotel
Dellenweg 115

8161 PW Epe

Contact:

0578 612 814
info@fletcherhotelepe.nl
www.fletcherhotelepe.nl

Openingstijden:

maandag                07:00–15:30
dinsdag                   07:00–15:30
woensdag               07:00–15:30
donderdag              07:00–15:30
vrijdag                      07:00–15:30
zaterdag                  07:00–15:30
zondag                     Gesloten

Over Ons

Gastvrij hotel in Epe

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle. Midden in de Veluwse bossen bevindt zich het hotel in Epe. De ligging in een groene omgeving met vele musea en attractieparken maakt dit hotel ideaal voor een vakantie, weekendje weg of familiefeest.

  • Comfortabel hotel
  • Centraal gelegen nabij Zwolle
  • Diverse wellnessfaciliteiten
  • Achttien multifunctionele vergaderzalen
  • 4 bowlingbanen
  • Te combineren met een dagje Burgers’ Zoo 

Aangename faciliteiten

Het hotel in Epe biedt verschillende faciliteiten waar u tijdens uw verblijf van kunt genieten. Zo heeft u een tennisbaan, bowlingbaan, binnenzwembad en Turks stoombad tot uw beschikking. Daarnaast kunt u ook de omgeving verkennen door gebruik te maken van onze fiets- en e-bikeverhuur. Na een actieve dag kunt u heerlijk vertoeven in de gezellige bar of een hapje eten in het à la carte restaurant.

Ook voor zakelijk kunt u terecht bij Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle. De 18 multifunctionele zalen zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Daarnaast bent u ook voor feesten en partijen bij ons aan het juiste adres.

Natuurrijke omgeving

Omringd door de prachtige Veluwe ligt het comfortabele 4-sterrenhotel in omgeving Zwolle. De bosrijke omgeving maakt deze locatie een ideaal startpunt voor fiets- en wandeltochten. Voor een dagje stad en cultuur gaat u naar een van de grote steden Zwolle, Apeldoorn of Deventer.

Dagje uit met overnachting

Combineer uw hotelovernachting met een bezoek aan Burgers’ Zoo. U vindt de tickets met overnachting op de pagina met arrangementen.

Ons team heet u van harte welkom!

Foto’s van Fletcher

Fletcher Hotel op de Kaart

Copyright © 2020, WinkelenInEpe.nl is een initiatief van de Ondernemersvereniging Epe Ontwerp & ontwikkeling website: Copycentre Epe