Adres gegevens:

Grand Café Cornelis

Markt 5

8161 CR Epe

 

Contact:
Openingstijden:

maandag                Gesloten
dinsdag                   10:00–00:00
woensdag               10:00–00:00
donderdag              10:00–00:00
vrijdag                      10:00–00:00
zaterdag                  10:00–00:00
zondag                     12:00–00:00

Over Ons

Bij cornelis kunt u sfeervol genieten in het dorpshart van epe. wij zijn gevestigd in het oude gemeentehuis in een monumentaal pand.

Een lekkere kop koffie of thee, een hapje tussendoor, een zakelijke lunch, een overheerlijk diner of gewoon een drankje aan de robuuste bar onder de zwevende koperen biertanks.

Voor elke gelegenheid biedt cornelis een passende ruimte. binnen in het authentieke maar eigentijdse restaurant of café, buiten op het prachtige terras voor cornelis, onder de monumentale Wilhelminaboom, of heerlijk in het zonnetje aan de zuidkant van het grand café.

Bij grand café cornelis serveren wij kwalitatief hoogwaardige gerechten, gemaakt van eerlijke producten. daarnaast bieden wij u een uitgebreid assortiment van op klassieke, italiaanse wijze gemaakte pizza’s, bereid door onze kok uit italië, gemaakt in een authentieke italiaanse houtoven.

Voor wijnliefhebbers hebben we een uitgebreide wijnkaart. de kaart, met een ruime keuze aan open wijnen, is samengesteld door gerenommeerde wijnhandel Kroese uit Epe.

Foto’s van Grand Café Cornelis

Video’s van Grand Café Cornelis

Grand Café Conelis op de Kaart

Copyright © 2020, WinkelenInEpe.nl is een initiatief van de Ondernemersvereniging Epe Ontwerp & ontwikkeling website: Copycentre Epe