Adres gegevens:

Makelaardij Geertjes

Dijkhuizerweg 21

8161 NT Epe
Contact:
0578-614622
Openingstijden:

maandag                08:30–20:30
dinsdag                   08:30–20:30
woensdag               08:30–20:30
donderdag              08:30–20:30
vrijdag                      08:30–20:30
zaterdag                   Gesloten
zondag                     Gesloten

Over Ons

Makelaardij Geertjes,

Is een dynamisch en professioneel kantoor op het gebied van zakelijke dienstverlening. Het hechte team staat garant voor een optimum aan service en klantvriendelijkheid.

Het bij de NVM aangesloten kantoor is gestart op de gedachte dat een huisbezitter of een toekomstig huisbezitter het verdient om voor het meest kostbare bezit een specialist in te schakelen met een brede oriëntatie op meerdere markten.

Ons kantoor heeft gekozen voor de woning en bedrijfmakelaardij. Dat betekent dat wij ons focussen op dienstverlening bij woon en bedrijfshuisvesting in de meest brede zins des woords.

Wij nemen derhalve de tijd om voor onze opdrachtegevers de meest geëigende dienst aan te bieden. Hypotheken en verzekeren behoren uitdrukkelijk niet tot ons dienstverleningsprogramma. Deze zaken dienen te worden verricht door bedrijven waarmee samenwerken. Dit geldt ook voor bouwtechnische ondersteuning dan wel keuring.

Naar onze stellige mening herkent men in de beperking tenslotte de meester.

Wij kijken uit naar uw bericht, bij u thuis of bij ons op kantoor in Dijkhuizen !

Foto’s van Makelaardij Geertjes

Makelaardij Geertjes op de Kaart

Copyright © 2020, WinkelenInEpe.nl is een initiatief van de Ondernemersvereniging Epe Ontwerp & ontwikkeling website: Copycentre Epe