Adres gegevens:

Wibra
Sint Martinusplein 4
8161 ED Epe

Contact:

www.wibra.eu

Openingstijden:

maandag                11:00–18:00
dinsdag                   09:00–18:00
woensdag               09:00–18:00
donderdag              09:00–18:00
vrijdag                      09:00–21:00
zaterdag                  09:00–17:00
zondag                     Gesloten

Over Ons

De formule

Onze strategie

Wibra is een familiebedrijf met een unieke, klantgerichte manier van ondernemen. We zijn er voor jou, onze klant: jij bent ons bestaansrecht. Op alle niveaus, van winkelvloer tot directie, staan we voor je klaar. Dus zorgen we ervoor dat er in al onze filialen, kantoren en magazijnen vriendelijke en betrokken medewerkers zijn die je gastvrij helpen ontvangen. En we garanderen je dat je altijd weer verrast zult worden door de kwaliteit van ons ruime assortiment. Blije klanten dankzij topartikelen tegen realistische, lage prijzen: dat is onze kracht, al 60 jaar!

Onze visie/missie

We streven ernaar dat steeds meer mensen de Wibra winkel in hun vaste winkelroute opnemen. Niet alleen omdat de winkel prettig ingericht is, maar ook omdat de mooie aanbiedingen uit onze huis-aan-huis folders uitnodigen tot een bezoekje. Eenmaal binnen, staan er altijd behulpzame mensen voor je klaar. Bij Wibra kun je nog echt winkelen en ga je altijd blij naar buiten! Vanuit deze visie zetten we allerlei middelen in − zoals trainingen, voorbeeldgedrag en beloning − om de service van onze medewerkers op een hoog niveau te houden. En dat merk je.

Onze kernwaarden

Bij Wibra hanteren we duidelijke kernwaarden in de omgang met onze klanten maar ook bij de collega’s onderling. We tonen echt respect voor de ander, communiceren helder en hebben de gedrevenheid en de motivatie om persoonlijke en zakelijke doelen te halen. We stellen ons ten doel het elke dag beter te doen en niet te denken in problemen maar in oplossingen. En misschien wel het belangrijkste: we steken het plezier dat we in ons werk hebben niet onder stoelen of banken. Een glimlach kost tenslotte niets.

Foto’s van Wibra

Wibra op de Kaart

Copyright © 2020, WinkelenInEpe.nl is een initiatief van de Ondernemersvereniging Epe Ontwerp & ontwikkeling website: Copycentre Epe

Dutch NL English EN French FR German DE