Adres gegevens:

Wijkoperij Kroese
Hoofdstraat 147
8162 AE Epe

Contact:

0578 627 123
info@kroesewijnen.nl
www.kroesewijnen.nl

Openingstijden:

maandag                Gesloten
dinsdag                   09:00–18:00
woensdag               09:00–18:00
donderdag              09:00–18:00
vrijdag                      09:00–18:00
zaterdag                   09:00–17:00
zondag                      Gesloten

Over Ons

Wijnkoperij Kroese is al 30 jaar een begrip onder wijnliefhebbers. Dit familiebedrijf is gevestigd in het centrum van Epe.

Wijnkoperij Kroese importeert al haar wijnen zelf.

Kwaliteitswijnen direct van de wijnboer, zonder tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber voor een zeer concurrerende prijs. Deze wijnen worden met de grootste zorg geselecteerd. De uitstekende kwaliteit wordt keer op keer bevestigd door talloze nationale (zoals Perswijn, Proefschrift Wijnconcours) en internationale persrecensies (Decanter, Gambero Rosso).

Naast de particuliere klant kan ook de zakelijke klant bij ons terecht. Zo mogen wij de wijnkaarten van diverse restaurants verzorgen. Ook kunt u voor een uitgebreid aanbod van relatiegeschenken bij Wijnkoperij Kroese terecht.

Daarnaast biedt Wijnkoperij Kroese u de mogelijkheid om het assortiment door te proeven tijdens de twee-jaarlijkse overzichtsproeverijen. Bel voor datum en locatie. Ook verzorgen wij wijnproeverijen op maat.

Foto’s van Wijnkoperij Kroese

video’s van Wijnkoperij Kroese

Wijnkoperij Kroese op de Kaart

Copyright © 2020, WinkelenInEpe.nl is een initiatief van de Ondernemersvereniging Epe Ontwerp & ontwikkeling website: Copycentre Epe