Na een lastig jaar in 2019 waarin ons succesvolle restaurant de Rietstulp afbrandde kregen Ben & Marieke de kans om Het Wapen van Epe dat al sinds 1884 bestaat over te nemen.
In januari 2021 was het zover, maar het café gebeuren moest er af. Een klassiek pand met een nieuw concept. Samen met chefkok Oscar bedachten Ben & Marieke een stoer bourgondisch concept, waar ze hun passie voor grillen in kwijt kunnen. Met behulp van oude schoolvriend Max Gosschalk die met Clara foodservice mooie dry aged producten aflevert. Werd een kaart opgesteld waarbij onze Kopa houtskool oven optimaal gebruikt kan worden.
Gezellig kletsen aan tafel onder het genot van een drankje. Je kunt bij Het Wapen Grill and Chill uitgebreid lunchen, ontspannen borrelen en bourgondisch dineren. We verrassen onze gasten met de heerlijkste gerechten uit onze Kopa houtskool oven want het eten moet natuurlijk ook een beleving zijn.
De geur van houtskool en daarop robuuste stukken vlees van Clara, de mooiste vis en de lekkerste gamba’s. Als je van barbecue houdt, dan moet je minstens één keer in je leven bij ons hebben gegeten. Perfectie? Die schuilt in de eenvoud. Bij ons geen liflafjes, maar vlees zoals vlees hoort te smaken. Big juicy steaks om je vingers bij af te likken. Rib-eye die je nooit meer gaat vergeten. Zo van de grill. Natuurlijk wordt de vegetariër niet vergeten.
We zien je graag aan de markt 40 bij Het Wapen Grill and Chill.
Het wapen van Epe
Markt 40
8161 CN Epe