Epe is van 6 t/m 9 juni 2023 weer ‘Paardendorp’. Enkele honderden ruiters en menners zullen dan naar Epe afreizen om deel te nemen aan het grootste recreatieve paardensportevenement van Nederland.Vrijdagavond 9 juni rijden de deelnemers van de Paardenvierdaagse in één lange stoet door het centrum van Epe. Zij verzamelen zich na de bosroute op het startterrein om zich uit te dossen en vertrekken aldaar om 18.40 uur. Doorgang door het is dan vanaf ca. 19.00 uur. Het belooft weer een spectaculaire happening in het centrum van Epe te worden.

Op het terrein van de Paarden4daagse aan de Officiersweg worden door de Ondernemersvereniging na afloop van de feestelijke intocht prijzen uitgereikt voor de mooiste, leukste, origineelste of stijlvolste uitdossing van de ruiters en menners. Vanaf 19.00 uur is er ook entertainment in het centrum van Epe. De Wobbling Dancers geven een demonstratie. Muziek is er van de Achterhoekse Pipes&Drumband. Op de Hoofdstraat is een fotostudio ingericht waar je verkleedt op de foto kan worden gezet. Voor het volledige Paarden4daagse programma zie: paarden4daagse.nl
Op woensdag 7 juni kunnen belangstellenden vanaf 13.30 uur gratis met de paardenkoets meerijden vanuit het centrum van Epe naar het feestterrein aan de Officiersweg. Vertrek ieder uur vanaf halteplaats ‘t Snoepie). Uiteraard brengt het treintje de reizigers hier ook weer terug.